Stikkord

,

NewImage
Da vi skulle fly fra Gardermoen i høstferien valgte vi å spise litt på Yo Sushi før avgang. Her sitter man på plassen sin rundt disken og velger sushi fra rullebåndet. Sushien ligger i skåler med forskjellig farge hvor hver farge er symbol på en pris. Når man er ferdig betaler man for antall tomme skåler. Dette er et konsept som fungerer raskt og greit og sushien smakte helt OK.
Priskodene er oppgitt i en meny som ligger på bardisken, men jeg tipper at ikke alle tenker på, eller bryr seg om å se på denne. Vi gjorde det i alle fall ikke og ble derfor ganske overrasket da vi skulle betale.
Vi var 2 personer og spiste omtrent 3 nigri, 3 maki og en skive sashimi hver + 1 glass chardonnay. Regningen lød på 695 kroner, noe jeg syntes var i stiveste laget.
Hva tenker utlendinger som kjøper seg mat her, eller på en annen restaurant på Gardermoen? De får vel i alle fall bekreftet at Norge er verdens dyreste land!
Reklame