Stikkord

,

IMG 1813

Som elskere av fisk og sjømat ønsket vi å spise middag på en fiskerestaurant da vi var i Gøteborg for litt siden. Vi ønsket en restaurant som lå sentralt og gjerne i gangavstand fra hotellet vi bodde på, hotell Avalon.

Vi leste vurderinger på Tripadvisor og andre steder, og ut fra dette falt valget på Fiskekrogen. Dette viste seg å være et lykketreff. Vi ble tatt imot av en hyggelig hovmester og vist til et fint bord. Lokalene er flotte, det er høyt under taket og atmosfæren er maritim.  Menyen ga i alle fall meg vann i munnen og det var vanskelig å velge blant alle lekkerhetene.

Som aperitiff fikk vi en nydelig skalldyrbisque på huset.

Servitøren vår var både hyggelig og kunnskapsrik og vi endte til slutt opp med følgende retter:

IMG 1802

Jeg valgte lite skalldyrfat med reker, blåskjell, sjøkreps og litt til + et fat med 9 østers. Ved siden av var det aioli og et par andre sauser. Sjømaten var nydelig og smakte som om den var trukket rett opp av havet. Ferskere og bedre blir det ikke.

IMG 1808

Mannen min spiste en oppsats med flere ulike sild. Jeg liker ikke sild og spiser det derfor aldri, men måtte smake litt likevel. Og jeg synes altså denne silden smakte utrolig godt, og måtte få flere og flere smaksprøver. Det var virkelig digg!

IMG 1810

Til hovedrett spiste mannen min lange med diverse tilbehør, dette smakte også utmerket.

IMG 1818

Dette restaurantbesøket oversteg alle våre forventninger, vi hadde aldri trodd at det skulle være så bra som det faktisk var. Vi hadde en flott opplevelse på Fiskekrogen. Og ved neste Gøteborgbesøk kommer vi garantert tilbake.

Reklame