Stikkord

, ,

IMG 9584IMG 9586

Nå er det flere måneder siden jeg har vært inne på denne bloggen. Grunnen er rett og slett at den ikke har godtatt brukernavn og passord selv om jeg har fått tilsendt nye. Men plutselig i dag aksepterte den meg igjen. Jaja

Nå er det jul i huset og mye har skjedd i løpet av de månedene som har gått siden jeg var inne på bloggen forrige gang. Jeg har jo en aktiv blogg som jeg publiserer på flere ganger i uken, og det meste som skjer kan leses på Torills Mat og Reiser

Noe jeg imidlertid ikke har publisert på hovedbloggen er at jeg har vært mye syk og vært innlagt på sykehus. Det viser seg at jeg har fått en kronisk sykdom som de nå forsøker å finne riktige medisiner mot. Siden den er kronisk kan den selvsagt ikke helbredes, men riktige medisiner gjør at jeg kan leve tilnærmet normalt. Foreløpig har de ikke funnet riktige medisiner, men jeg er inne i en prøveperiode med nye medisiner nå.

Nå er det imidlertid jul og om noen dager går vi inn i enda et nytt år. Jeg håper dette vil bli et godt år for alle.

Reklame