Stikkord

, ,

IMG 0719

Når man kommer inn på et Turistkontor er det som regel et kjedelig rom med en del brosjyrer, en skranke og noen kart. I dag besøkte jeg et helt annet slags Turistkontor, nemlig i Drøbak. Her skulle jeg hilse på en elev som er der i praksis. Dette turistkontoret er egentlig en severdighet der det ligger vegg i vegg med Akvariet og Lutefiskmuséet.

I Drøbak bor jo som kjent Julenissen, i alle fall er det vel et av de stedene han bor. Turistkontoret får derfor tusenvis av brev fra hele verden med ønskelister før jul. Bare i desember kommer det ca 20 000 brev dit. Og brevene blir slett ikke kastet, de blir hengt opp, så her er det brev og kort som dekorerer både vegger og tak. I tillegg har de haugevis av narresmokker i alle regnbuens farger som er blitt sendt dit fordi barna er lovet en gave hvis de slutter med smokk.

Kommer du til Drøbak så ta deg en tur innom, sjefen Tom Christiansen vet vel alt som er mulig å vite om Drøbak og er en hyggelig kar. Nedenfor ser du noen bilder fra dette herlige kontoret.

IMG 0717

IMG 0721

IMG 0723

IMG 0725

IMG 0726

IMG 0727

IMG 0732

IMG 0730

Reklame