Dette er meg

Jeg heter Torill og er lærer  ved en videregående skole utenfor Oslo.  Jeg begynte å blogge i 2008, og min første blogg het «Torills Koffert». Dette var en blogg om «alt og ingenting», litt om mat, litt om reiser, litt om jobb, litt om sosiale medier og litt om alt mulig annet også.

I 2009 startet jeg Mammas Kokebok som nå er hovedbloggen min. Som navnet tilsier så handler den om mat, men den handler også om reiser. Mat er en av mine store interesser, både å lage den og spise den.  Reising betyr veldig mye for meg, så jeg reiser mye både i inn- og utland. Jeg synes alle land og verdensdeler har sin sjarm, men Italia topper nok listen over steder jeg er glad i. Har besøkt Italia en rekke ganger, fra sør til nord. For meg er Piemonte noe helt spesielt; vinen, maten, menneskene og landskapet, det blir ikke bedre.  Jeg er også veldig glad i New York, Paris og Barcelona. De siste årene  har jeg vært en del i Afrika både som turist og som reiseleder. Dette er i samarbeid med foreningen Hjelp til selvhjelp i Afrika.

Det meste om reising finnes nå på Mammas Kokebok, men noe vil nok havne her også. I tillegg skriver jeg om små og store hendelser i hverdagen og om ting som opptar meg.

Har du lyst til å besøke den andre bloggen min er du hjertelig velkommen til Mammas Kokebok.

Reklame

2 tanker om “Dette er meg”

  1. Hei Torill, jeg er frilansjournalist som planlegger en reisereportasje til Jerez rundt 7. mai 2013. Setter pris på tips – er du der da? Mvh Julia Benito

    • Jeg er nok ikke i Jerez da, har flyttet derfra nå. Men jeg er jo godt kjent og har mange venner og kjente der. Vet ikke hva du skal skrive om, selve byen, om sherry, om mennesker ? En av mine gode venner, Sigve Austheim, bor der og vet alt om Jerez. Han eier og driver en stor skole og campus, El Sabio. Du kan ta kontakt med ham og ta det derfra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s