Stikkord

, ,

IMG 7085

Selv om vi har vært på noen kortere turer tidligere i sommer så er det nå hovedferien vår er. Eller det vil si sommer-hovedferien. Årets hovedferie har de siste årene blitt lagt til vinteren og da til destinasjoner far away og slik blir det i 2013 også.

Men nå er det sommerferie, og som vanlig de siste årene reiser vi til Italia. Selvsagt reiser vi ikke til de samme stedene, men i år reiser vi til det samme området som i fjor. Dette er favorittområdet mitt fremfor noen andre :o)

Først blir vi noen dager i Lucca (Toscana), deretter kjører vi til Sestri Levante (Ligurien) hvor vi også bodde i fjor, deretter Alba (Piemonte) og til slutt Como.

Leiebil er bestilt, GPS’en tar vi med hjemmefra, vingårdsbesøk er ordnet og to restaurantbesøk er også bestilt. I Alba slår vi til med en som har 2 stjerner i Guide Michelin.

I Lucca er det Puccinifestival mens vi er der, og håpet er å få tak i billetter til en oppsetning der.

Kort sagt har jeg store forventninger til ferien. Steder som jeg elsker, verdens beste viner, fantastisk mat og verdens hyggeligste folk i tillegg til en natur som tar pusten fra meg – sånt kan jo ikke bli mislykket. Selv været bryr jeg meg ikke om – det må gjerne regne mens jeg er der, jeg elsker å være der uansett.

IMG 7047

Jeg ønsker alle en fortsatt fin sommer, og krysser fingrene for at det endelig skal bli bra vær på Østlandet!

Reklame