Stikkord

IMG 0144

Enda en herlig ferie i Italia er over og snart er sommeren slutt også. Sommer og sommer, det har ikke akkurat vært så mye sommer på Østlandet i alle fall. Men i Bella Italia var det selvsagt sommer.

Det er områdene fra og med Roma og nordover som er mine favorittområder i Italia, og denne gangen var vi innom Toscana, Ligurien, Piemonte og Lombardien. Alle like vakre – på hver sine måter.

I Toscana besøkte vi renessansebyen Lucca, sjarmerende og vakker. Herlig hotell innenfor bymuren og Puccinikonsert en av kveldene.

IMG 0201

Ligurien med Sestri Levante ved Middelhavet, kjempekoselig – flott hotell, deilig sjømat og deilig is.

Piemonte med sin storslåtte natur, verdens beste viner og nydelig mat.

Og Lombardien med Comosjøen og alle de idylliske stedene rundt den. Utrolig vakkert der også.

IMG 0139

Jeg er deprimert hver gang jeg må reise hjem fra Italia, det er der jeg vil være. Heldigvis er det bare 2 måneder til jeg reiser tilbake, denne gang til Bologna sammen med datteren min. Kokkekurs står på programmet denne gangen.

Og så håper jeg virkelig at det kan bli litt mer Italia før neste sommer. Da har jeg planer om å reise nedover og ta et språkkurs før mannen min kommer etter i ferien sin. Han er ikke like velsignet som meg når det gjelder ferie dessverre.

Men nå er det bare å bite tennene sammen og innse at enda en sommer er over og hverdagen venter.

Reklame