På torsdag var Hellstrøm på nytt besøk hos Alexandros i Moss. Og jeg er også glad for at det nå går så mye bedre med restauranten. Jeg synes imidlertid at det er litt rart at det går bedre. Jeg har vært på Alexandros etter Hellstrøms første besøk og var ikke spesielt fornøyd, du kan lese om det HER. Når Hellstrøm kom på dette nye besøket var  restauranten full av folk og innehaveren var veldig fornøyd. Jeg tror han sa at omsetningen var 4-doblet.

Hellstrøm valgte å spise den signaturretten han innførte under sitt første besøk, nemlig uerfilet. Det var akkurat den retten jeg også ønsket å smake på da jeg var der. Problemet er bare at den retten finnes ikke på menyen.

alex3

På meg virket det som denne retten var blitt laget fordi Hellstrøm skulle komme. Skjønner ikke hvorfor de ikke kan ha den som fast innslag på menyen.

Hellstrøm var relativt fornøyd med maten og kommentaren var «Denne maten kan jeg faktisk spise» ;o)

Restauranten er opptatt av å være en typisk gresk restaurant. Jeg er derfor ganske overrasket når jeg ser på den menyen de tilbyr nå i julen:

alex4

Hvor er det greske her? Hvorfor skulle f.eks. jeg gå på greske Alexandros for å spise norsk julemat?

Hvis jeg skulle gått dit i julen måtte det være for å smake på gresk julemat. Det kunne kanskje være litt interessant. Men slik det nå er så er det  absolutt ingen fare for at jeg legger turen innom denne restauranten i julen.

Reklame