Dyr2

En liten gjesteopptreden på denne bloggen igjen. De siste månedene har jeg i grunnen bare konsentrert meg om min andre blogg, Mammas Kokebok. Jeg rekker ikke å være aktiv på begge bloggene. Siden jeg var inne på denne bloggen har jeg reist en del, har blant annet besøkt Kenya igjen og selvsagt mitt kjære Andalucia som vanlig.

Kenya besøkte vi i påsken og var 9 dager på safari i Nakuru og Maasai Mara + besøk i Kisumu og Lake Victoria etterfulgt av en uke i Mombasa. Vi reiste sammen med en fantastisk flott gjeng som var litt venners venner, eller i alle fall var det ingen som ikke kjente noen i gjengen fra tidligere. Det var ingen avslapningstur, det var et tøft program mesteparten av tiden. Men så var også opplevelsene mange og store.

Vi reiste med Flamingosafari som jeg har omtalt flere ganger her på bloggen, det er en del av Hjelp til selvhjelp-prosjektet som drives av en gruppe nordmenn. Jeg vil anbefale alle som vurderer å reise på safari i Kenya til å benytte dette selskapet.

For å gå litt frem i tid så skal jeg i februar 2011 arrangere en ny safari til Kenya i regi av Hjelp til selvhjelp i Afrika og Flamingosafari. Denne safarien er allerede fulltegnet, og det er virkelig gøy. Jeg ser ikke bort fra at jeg vil arrangere flere turer til Kenya og Tanzania heller. Det er kanskje slike ting jeg burde holde på med i det daglige, det er noe jeg stortrives med i alle fall.

søndag

flamingo

logo hjelp til selvhjelp

Reklame