Ovennevnte farsott sprer seg som ild i tørt gress, og jeg synes det er morsomt å lese hva jeg ikke trenger å vite om folk jeg «kjenner» gjennom bloggosfæren. Og nå har jeg også blitt tagget av Jørn Hoelstad Pettersen. (Du trenger ikke beklage det, jeg synes sånt er gøy, jeg.)

Mine 7 ting:syv ting

  1. Jeg liker ikke å fly (men gjør det hele tiden og elsker å reise verden rundt)
  2. Jeg elsker alt som lever i havet, østers er favoritten
  3. I barndommen og ungdommen var drømmen min å bli operasanger
  4. Jeg har sunget sammen med Placido Domingo
  5. Jeg bader aldri i badekar
  6. Jeg har grønt belte i karate
  7. Jeg hater å snakke i telefonen og gjør det svært sjelden (og alle telefoner i heimen står på lydløs)

Puh, dette var neimen ikke så lett som jeg trodde. Og så skal jeg tagge noen også. Nesten alle som står på min bloggliste er tagget allerede tror jeg. Men jeg gir stafettpinnen til Vilde, Anette, elevene i klasse 2 RLA og elevene i Reiseliv og språk.

Reklame