Jeg ble så glad da jeg fikk invitasjon på mail til brukerkonferansen til It’s Learning. Det er et kjempefint program, og tenk at Mike Wesh kommer også. Har sett et par av forelesningene hans på video, og han er en ganske karismatisk og intens fyr for å si det slik. Alt virker så enkelt for ham liksom, «man gjør slik» og «man gjør slik», for meg er det ikke like enkelt. Kanskje han har noen råd å komme med i Bergen.its

Det er imidlertid et problem, det koster penger å delta. Og kurspotten hos oss er ikke akkurat overfylt. Det er visst avsatt 2 eller 4000 per lærer per år, husker ikke helt. Og siden brukerkonferansen koster 6 200,- + reise så er det vel tvilsomt at jeg får lov til å delta dessverre.

Litt rart at vi som er lærere skal ha problemer med å få delta i noe som koster penger, vi trenger da virkelig å oppdatere oss hele tiden. Til sammenligning skal en venn av meg på et kurs i India, han er ikke lærer. Det koster vel omtrent det samme som alle mine kurs totalt gjennom 26 år som lærer vil jeg tro.

Men på min skole gjør de så godt de kan, prøver å la alle som vil reise på kurs så sant det ikke medfører for store vikarutgifter i alle fall. Og jeg har ikke søkt ennå, så jeg får krysse det jeg har av fingre og tær og håpe på det beste. For jeg har virkelig lyst på denne konferansen. Så får jeg heller la være å søke på en annen konferanse til 5000,- som jeg også har lyst til å være med på.

Reklame