twitter

Jeg ble anbefalt av Svend Andreas å opprette en twitterkonto, det har jeg nå gjort. Jeg oppdaget at jeg faktisk hadde en fra før også, men det hadde jeg glemt. Opprettet den vel i forbindelse med at jeg startet med blogging i juni. Får ikke tid til å se så mye på det nå siden jeg har en del å gjøre før jeg reiser til Gambia i morgen tidlig. Jeg har imidlertid lest at dette verktøyet er helt fantastisk, og at man ved hjelp av det kan få og gi svar og kommentarer med en gang, i stedet for å skrive et eget innlegg. Men man  er jo uansett avhengig av at man er inne på twitter for å se om noen har noen spørsmål eller om man har fått svar på noe, er det ikke slik da? Jeg har tidligere brukt msn som kommunikasjonskanal, og skjønner foreløpig ikke helt hva som gjør at twitter fungerer helt annerledes.

Når jeg reiser til Gambia i morgen så blir det uten PC (tror jeg). Det blir uvant, for de siste årene har jeg ikke reist noe sted i hele verden uten at den er med. Men jeg vet at det ikke er internett på hotellet, så da får jeg jo ikke brukt den noe særlig. Og så vet jeg at det finnes en Internettcafe i nærheten slik at jeg kan få sjekket mail etc innimellom. Men det spørs vel om det blir så mye tid til det, dette er jo en studietur for elevene mine og det er program som skal følges hele tiden (bortsett fra i helgen). Men dette har jeg vært med på før, og jeg vet at selv om elevene har en del fritid så står de ofte utenfor døren og vil snakke, har spørsmål og lignende.

Det som er litt dumt er at jeg fortsatt er kjempeforkjølet og ikke føler meg i form i det hele tatt. Får bare håpe at det blir bedre i morgen.

Hvis noen er interessert i å se programmet vårt så finner dere det her:

 

http://d.scribd.com/ScribdViewer.swf?document_id=10935884&access_key=key-1ka0ve9qcj2gn6f3c3d8&page=1&version=1&viewMode=

Reklame