I morgen er det 1. desember og i dag er det første søndag i advent. Mange har begynt å pynte til jul og noen er faktom2tisk helt ferdige allerede. I går kveld var vi på besøk hos noen som er veldig «julete» av seg. Huset var pyntet med hundrevis, kanskje til og med tusenvis av lys. Det er ikke så ofte jeg har sett et mer julepyntet hus her i landet i alle fall. Prøvde å ta bilde av det, men det kom ikke godt nok frem på bildene dessverre. Her hos oss blir det ikke pynting i år (i alle fall veldig lite) siden vi likevel skal reise bort.

Nå har jeg bare en uke igjen på jobben før jeg blir borte pga eksamen og deretter forsvinner vi til Brasil. Der vil nok både julepynting og julefeiring være ganske så forskjellig fra Norge. I videoen nedenfor kan man se hvordan en julepyntet gate ser ut i den byen vi skal feire jul. Noe å tenke på for de som er ekstremt glad i å pynte her i landet også?

Reklame