I går skrev vi under partnerskapsavtale med Visit Follo. Det er helt supert å ha samarbeid med næringslivet, vi kan bruke deres ressurser og de kan få bruke våre reiselivselever til det de måtte ha behov for.

Visit Follo er den regionale avdelingen til Akershus Reiselivsråd i Follo og er et fellesorgan for markedsføring av Follo som reisemål overfor ferie og fritidssegmentet, samt kurs og konferansesegmentet. Ca 40 reiselivsbedrifter er medlem.

De arbeider innenfor områder som:follo

• Markedsføring av Follo som reisemål
• Kurs i kvalitetssikring, produktutvikling og kompetanseheving
• Nettverksbygging og informasjon til medlemmer
• Presse-informasjon, assistanse

Med andre ord er dette svært aktuelt for reiselivselevene våre.

Daglig leder ved Visit Follo hadde en rekke idèer, og er helt klart en kreativ person. Elevene skal blant annet jobbe på Visit Follo sin stand på Reiselivsmessen 10. og 11. januar, de skal gjennomføre en markedsundersøkelse for å avdekke hvor mye penger de tilreisende legger igjen i Follo og hva de bruker penger på, de skal være med å utarbeide digitale løsninger som f.eks. blogg, Facebook og lignende. Daglig leder var også interessert i Second Life, men det tror jeg ikke er mulig å gjennomføre.

Ellers vil Visit Follo stille folk til disposisjon som foredragsholdere i klassen, som døråpnere til reiselivsbedrifter med tanke på bedriftsbesøk, praksisplasser og mye mer. Vi lærere vil også få muligheten til å delta på kurs og seminarer vi ikke har hatt mulighet for tidligere.

Jeg er virkelig strålende fornøyd med denne avtalen og både tror og håper at dette kan bli et flott samarbeid. Min kollega Bent har bidratt i stor grad til å få denne avtalen i havn, så stor takk til ham.

Nå blir det oppgaveskriving noen timer som vanlig før jeg og min bedre halvdel skal i middag i forbindelse med årsmøte i foreningen «Rey Fernando de Castilla».

Reklame