Som jeg tidligere har skrevet her på bloggen smat2tarter jeg opp med et nytt studium 8. september. Jeg blir liksom aldri ferdig med å studere, jeg. Liker det så godt, det er så mye spennende jeg har lyst til å lære mer om.

Men jeg vet jo at det krever sin mann (kvinne) å holde på med dette ved siden av full jobb. Det går blant annet ut over mitt sosial liv som jeg må legge lokk på, det går ut over husarbeid og det går ut over matlaging (ja, det er vel forresten også husarbeid, men). Så nå gleder ikke akkurat mannen min seg til et nytt studieår.

Men enn så lenge lager jeg i alle fall middag til ham hver kveld. Ikke akkurat så avansert og spennende, men jeg lager mat1det i alle fall. I forgårs laget jeg indisk, det var litt temabasert fordi vi begge to for tiden er dypt nede i bok-kolosser av den indiske forfatteren Rohinton Mistry. I bøkene sine skriver han også litt om maten de spiser og det inspirerte.

I går ble det italiensk. Ensalada Caprese (salatfavoritten) og lasagne. Når det gjelder lasagne så har jeg faktisk ikke lmat4aget det på noen år (det er disse karbohydratene i pastaen da), men nå har de jo fullkornpasta også, så da kan jeg spise det med litt bedre samvittighet. Lasagne kan være så mye mer enn den vanlige med kjøttdeig, for eksempel vegetarlasagne, kyllinglasagne og lakselasagne. Lakselasagne er favoritten, men da kan man selvsagt ikke bruke den sausen som følger med lasagneplatene. Da må man lage sin egen. I går laget jeg kyllinglasagne og det var veldig godt. Spiste selvsagt altfor mye som vanlig. Jeg lærer visst aldri å begrense meg når jeg får noe jeg liker.

Reklame