For 2 dager siden sa min gamle skole-PC takk for seg og gikk til de evige jaktmarker. Den har vært en trofast følgesvenn i ca 3 år og har vært med meg på mange reiser både i Norge og i utlandet. De lengste turene den har vært på er vel Thailand og Kenya såvidt jeg husker. Så man kan vel si at det er en bereist PC til skole-PC å være. Men nå var den sliten, nå synes den at den hadde gitt det den kunne.

Det første signalet på at den var sliten var at den rett og slett nektet å ha alle usb-portene sine åpne, først stengte den en, så stengte den to og til slutt stengte den likesågodt alle sammen. Ikke flere som skulle dytte noe inn i dens porter, nei. Jeg merket at den ble mer og mer sliten, for den ble usannsynlig treg etterhvert, til slutt slo den seg bare av helt plutselig midt i en forelesning/ presentasjon. Og dette fortsatte den med.

Så derfor har jeg latt den gå av med pensjdell2on nå. Jeg vet ikke hva som skjer med den, enten begraves den vel eller så blir den kanskje reparert. Tviler på det siste for den har allerede blitt reparert flere ganger uten at det har hjulpet noe særlig.

Nå har jeg fått en helt ny PC til erstatning for den gamle og nå kables alt på den gamle over til den nye. Er lovet at den skal være helt klar i morgen til 3. time. (Takk, Ståle!)

Så dette innlegget er ment som en siste hilsen og takk til en god, gammel sliter og venn som har fulgt meg tett disse årene. Fred over ditt minne!:-)

Foto: Juju Bean på Flickr

Reklame