Med gode minner fra tidligere års begivenheter ankom vi Engelsviken i sprutregn lørdag 5.juli.

Deres nydelige fiskeretter ble utprøvet, og det må konstateres at få steder kan fremskaffe like velsmakende fiskesuppe og blåskjell.

Etter mat krøp vi sammen på pinnestolene på ”loftet” og opplevde kanskje den flotteste Taubekvelden så langt. Selv om det var høyt under taket, nådde stemningen dit opp. Utrolig dyktige, utrolig samspilt og med sprudlende humør holdt de publikum i sin hule hånd fra første stund. Hvor Lars henter stemmen og Nissa sin energi fra er ikke godt å si. Skjønt når det gjelder sistnevnte er nok Baan-Changbaren hans i Cha Am, Thailand delvis svar. Vi har selv frekventert denne baren en rekke ganger og det var hyggelig å treffe Nissa igjen i Norge. Hege Elisabeth Olsen er både søt og dyktig og utfyller de andre godt. Musikerne, Rino Johannessen (trommer) og Totto Hansen (bass) hører til de beste i Norge innen sitt felt

Dette er 11. sommeren det er Taubekvelder på Engelsviken og jeg håper de aldri gir seg. Strålende kritikk i blant annet Aftenposten og Demokraten.

Bildene er tatt av Vera Olavesen

Reklame