Har nettopp installert google translator. Det er virkelig imponerende at i løpet av sekunder så er hele bloggen min oversatt til det språket jeg ønsker. Ikke skjønner jeg hvordan det er mulig. Men da jeg skulle se litt nærmere på oversettelsen ble det ganske komisk., det er utrolig mange feil.
Moss er oversatt til Northern Virginia, hvor i all verden har de den oversettelsen fra? Aftenposten er oversatt til Manager og mange ord er ikke oversatt i det hele tatt, og andre er oversatt slik at meningen blir en helt annen enn det jeg har skrevet. Allikevel kan man få med seg hovedinnholdet i teksten. Og snart kan man sikkert lese alle websider på sitt eget språk. Imidlertid er en slik automatisk oversettelse svært komplisert siden meningen med ordene er helt avhengig av den konteksten de opptrer i .
Men uansett så er dette et imponerende verktøy.

Reklame