Stikkord

, , , , ,

Om jeg bare kunne besøke et eneste sted/ land til i livet vet jeg godt hvilket jeg ville valgt. Men kanskje jeg kunne forhandlet meg frem til å besøke 2, det hadde vært perfekt, men 3 hadde vært enda bedre. Det er så utrolig mange vidunderlige steder, og jeg har tross alt bare besøkt en liten del av verdens 198 land. Allikevel er jeg nok ganske bereist i forhold til mange andre.

Det vil vel aldri bli slik at man blir stilt overfor valget jeg skisserte ovenfor, men en eller annen gang vil det selvsagt bli slutt på reisingen. Man blir eldre og orker mindre, og det er slitsomt å reise, i alle fall å reise langt mellom ulike tidssoner.

Jeg selv kjenner på at det begynner å bli for slitsomt i og med at jeg har noen medisinske problemer. Jeg vet derfor ikke hvordan det vil bli fremover. Første reise blir til Kambodsja i februar, da skal vi farte rundt på egenhånd fra nord til sør. Det blir helt sikkert veldig bra. Jeg håper virkelig ikke det blir den siste lange reisen min.

Å reise innen Europa kommer jeg aldri til å slutte med tror jeg. Jeg ser meg selv trilles rundt i rullestol på store flyplasser, det er ikke noe problem. Men jeg kan selvsagt bli alvorlig syk slik at det ikke er mulig å reise, det skjer med mange. Håper jeg slipper det.

Innledningsvis skrev jeg at jeg visste hvilket eller hvilke land jeg ville besøke til slutt. Det er Sør-Afrika, italia og Frankrike. Det er steder jeg elsker!

Reklame