Stikkord

, , , ,

Nå er det 12 dager siden jeg bestemte meg for å gå ned i vekt. Opp gjennom årene har det blitt mange slankekurer, jeg har vært en typisk jojo-slanker. Derfor gjør jeg det annerledes denne gangen, nå skal jeg ta tiden til hjelp. Jeg spiser helt vanlig mat og koser meg, men jeg spiser 1 porsjon og ikke 2. Jeg småspiser heller ikke mellom måltidene og jeg drikker kun vann i ukedagene.

Effektiv trening har jeg ikke kunnet begynne med ennå, men jeg gjør i alle fall noen enkle øvelser som situps o.l.. Håper jeg etterhvert kan bevege meg mer.

Ukemenyene jeg har begynt å legge ut på matbloggen min er til stor hjelp for meg. Selv om jeg kanskje ikke følger den slavisk så gir den meg ideer og tips i hverdagen.

Men helgene kan selvsagt by på utfordringer. Denne helgen hadde vi middagsselskap og da raser kaloriene på, mye av både mat og vin. Så jeg regnet med at kiloene jeg evt hadde gått ned i vekt hadde kommet tilbake.

I dag har jeg veid meg, og jeg hadde i alle fall ikke gått opp alle kiloene igjen. Vekten viste 2,1 kg mindre enn for 12 dager siden.

Denne uken står også fristelsene i kø. Allerede i morgen skal vi møte venner til middag på en restaurant i byen og til helgen er det mer selskapelighet. Jeg håper jeg klarer å gå ned litt likevel.

Det er jammen nok av fristelser, her nydelige sjokoladekuler fra Valrhona.

Reklame