Stikkord

, ,

IMG 6401

Det er deilig med forventninger, men det kan også være litt «skummelt». Selv om jeg er ganske reisevant så har jeg likevel forventninger til en ny reise, den dagen jeg ikke har det lenger så kan jeg vel slutte å reise egentlig. Forventningene er jo en del av reisen, de er med på å skape den totale opplevelsen etter at reisen er over. Derfor kan det selvsagt være litt «farlig» med forventninger også, i alle fall hvis de er for høye. 

Det er mye som påvirker forventningene, blant annet alder og erfaring. Det er klart at hvis man har bred reiseerfaring har man forventninger som er annerledes enn hos de som ikke har reist så mye før. Man har kanskje mer realistiske forventninger også. 

Nå har jeg en ny, lang reise foran meg. Om en uke reiser jeg til Sør-Afrika, et land jeg ikke har besøkt tidligere. Jeg har vært både i Nord, Øst- og Vest-Afrika, så jeg har altså vært i Afrika mange ganger, men Sør-Afrika blir en ny opplevelse jeg ser frem imot. Vi har leid bil så vi kan farte rundt på egenhånd og oppleve mest mulig.

Først skal vi ha noen dager i Cape Town hvor vi skal få med oss Kapp det gode håp, Boulders Bay med mer. Robben Island og Table Mountain er vel også relativt obligatorisk. Vindistriktet Stelleboch og Franschhoek skal vi også besøke noen dager før vi kjører til hvalbyen Hermanus og Montague. Deretter flyr vi til Johannesburg . Kjører videre på Garden Route, er innom Hazelview og til slutt ender vi opp i Motswari Game Resort for en 4-dagers safari før vi setter kurs hjemover igjen. Jeg håper det blir en innholdsrik og spennende tur, som samsvarer med de forventningene jeg har, eller helst overgår dem.

Mer om denne turen kommer nok på bloggen etterhvert.

 

Reklame