Stikkord

, , , ,

Det begynner å bli lenge siden jeg har skrevet noe på denne bloggen nå. Årsaken er at jeg har hatt en del annet å sysle med og har ikke hatt tid eller ork til å skrive her.

Mitt forrige innlegg handlet om forventninger før vi reiste til Sør-Afrika. Den turen var rett og slett et eventyr, jeg falt totalt for landet. På den andre bloggen min, Mammas kokebok, har jeg publisert 3 innlegg fra turen. Drømmeferie, Vakre Cape Town og Mat- og vinparadiset

For litt siden fikk jeg forespørsel fra Mitt Kina om jeg ville være med på en kulinarisk reise til Bejing.  Sevsagt har jeg lyst til det,  og jeg har også publisert et innlegg om denne turen på den andre bloggen. Vil du bli med kanskje? Det er linket til programmet i inlegget mitt.

Den siste turen min gikk til Barcelona 21. – 28. april, denne gangen sammen med elevene mine. En flott tur sammen med verdens beste elever. De imponerte hele tiden, helt utrolig hva de hadde plukket opp av kunnskap som de videreformidlet til oss. 

Om 2 dager reiser jeg til Danmark hvor jeg bl.a. skal delta på et kurs i konsekvenspedagogikk, og i pinsen er det Roma som står på reiseplanen. Herlig.

Nedenfor kan dere se noen bilder fra studieturen til Barcelona.

Utenfor La Sagrada Familia

IMG 1243

Frida og Nigora var supre reiseledere

IMG 1228

Glenn og Petter hadde mye informasjon om Antoni Gaudi, Casa Mila og Casa Batllo

IMG 1229

Utrolig dyktige guider på La Rambla og i Barr Gotic (Nigora, Elias og Frida)

IMG 1233

Kveldsmøte med Frida og Nigora

IMG 1235

Flott guiding av Jasmin og Therese ved La Sagrada Familia

IMG 1239

Engasjerte og dyktige guider (Tuva og Silje) i Parc Guell

IMG 1247

IMG 1246

Reklame