ishockey1 Har vært et par dager i Stavanger med elevene mine. Formålet med turen har vært å besøke en klasse ved St Olav vgs som senere skal besøke oss i Spania. De hadde lagt opp et kjempefint program for oss med samling på skolen, byvandring i Stavanger og besøk på Oljemuseet. Og i går kveld var vi på ishockeykamp i Siddishallen  hvor vi så Stavanger Oilers slå Lørenskog 6-4. Jeg har  aldri sett en ishockeykamp i mitt liv og heller aldri hatt lyst til det. Har sett på det som utrolig uinteressant og kjedelig. Så jeg hadde ikke akkurat så store forventninger for å si det sånn.

Skal si jeg ble overrasket, det var rett og slett helt topp. Kjempestemning, musikk, effekter osv, dessuten var det fart og action fra start til slutt. Både lærere og elever var helt med fra første stund. Egentlig skulle de to lærerne fra Stavanger og jeg gått i første pause fordi jeg skulle være med hjem til en av dem for å spise. Men det var så gøy at vi ble værende i to omganger og kunne godt vært der helt til slutt hvis vi hadde hatt anledning. Rett og slett kjempekult.

Så man skal ikke dømme noe nord og ned før man vet hva man snakker om, det har jeg erfart nå!

Reklame