Det er ikke så ofte jeg tar toget, men når jeg gjør det foretrekker jeg å sitte i en stillevogn. Jeg er lei av asnork1ll verdens ringelyder fra mobiler, mer eller mindre private samtaler og forretningssamtaler på fullt volum etc. I dag skulle jeg ta toget fra Oslo til Moss etter å ha kommet med flytoget, og plasserte meg som vanlig i en stillevogn.

Men hva er egentlig en stillevogn? Er det bare en vogn hvor det er forbudt å ha på mobilen eller ha med barn, eller er det en vogn hvor det virkelig skal være stille? Jeg trodde det siste var tilfellet. Men i den vognen jeg satt i dag var det i alle fall ikke stille. Det var for det første usannsynlig mye knitring i aviser, og for det andre, og det som var aller verst, var det en grusom symfoni av forskjellige snorkelyder på meget høyt volum. Det var virkelig ille.

Så det jeg lurer på er om det ikke bør være forbudt for snorkere i stillevogner også. Det er virkelig ikke bare barn som kan lage lyd, det kan jammen snorkerene også. 

 

Foto: ninjapoodles på Flickr CC

Reklame