montasje2

Bildene i montasjen er selvsagt ikke tatt i Norge

Denne sommeren har gått fortere enn alle tidligere somre synes jeg. Jeg kan ikke helt forstå at sommeren snart er slutt, det er som jeg har befunnet meg inni en boble på en måte. Jeg har vært mye ute og reist, så jeg har ikke vært så mye her jeg bor. Men de dagene jeg har vært her har det ikke vært slik det pleier, altså sommer. Vi har nesten ikke gjort noe av det vi pleier om sommeren når vi er hjemme, f.eks. gått på utecafe, utequiz og lignende. Det har ikke vært vær til det. Og nå starter jobben igjen og plutselig er det høst. Da skal jeg heldigvis til Barcelona i alle fall.

DSCF3205

Jeg orker nesten ikke være her, savner å reise selv om det er under en uke siden jeg var i Italia. Derfor spontanbestilte vi enda en liten ferie i går, til helgen reiser vi til Berlin. Men da blir det nok ikke flere ferieturer denne sommeren. Satser på at den siste ferieuken blir bra her så vi kan nyte sommeren noen dager før jeg er tilbake på jobb.

For de som ikke har fått det med seg så har jeg i alle fall kvittet meg med sigarettene denne sommeren. 10. juli tok jeg min hittil siste sigarett, så får vi se hvor lenge det varer. Savner det noe grusomt innimellom. Trodde ikke det skulle ta så lang tid å bli kvitt savnet. Dessuten er jeg litt skuffet over at ikke all hosten er forsvunnet + at jeg innimellom har skikkelig vondt i lungene. Aner ikke om det er normalt, men jeg tror vel ikke det.

Jeg har også startet et slankeprosjekt siden jeg trenger å ta av noen kg. Jeg vil legge ut «lette» oppskrifter på matbloggen fremover. Men så synes jeg at jeg egentlig bør kose meg de to siste ukene av ferien min, så noen skikkelig slankekur blir det vel ikke før skolen starter igjen.

18. august skal jeg operere øynene. Jeg plages skikkelig av å være avhengig av lesebriller, så derfor bestemte jeg meg for å opereres på en privatklinikk for å kvitte meg med problemet. Da er jeg også sikret mot stær og andre øyesykdommer som kan oppstå senere.

Men nå håper jeg først og fremst at de siste 1 1/2 ukene av ferien min kan bli skikkelig sommerlige her hjemme også.

Reklame