Stikkord

,

IMG 0183

Jeg er veldig glad i små lokale virksomheter som benytter lokale råvarer og tilbyr produkter som er laget fra grunnen av. En slik virksomhet er Choco Loco i Torsnes utenfor Fredrikstad. Denne lille bedriften tilbyr håndlaget sjokolade, marmelader, brød og kaker som de selger til folk som kommer innom og til ulike spisesteder og butikker, blant annet til Gutta på Haugen i Oslo. De er også representert på Machmanns Matmarked på Skøyen og på Mathallen i Oslo der produktene selges av I kongens hage.

Coco Loco holder til i et gammelt steinhus og alle produktene deres lages der. I november åpnet de også eget utsalg i Nygaardsgata i Fredrikstad.

Du kan lese historien om Choco Loco HER.

Da jeg var der kjøpte jeg med meg marmelade med tomat og vanilje, marmelade med tomat og rosmarin og flere ulike brød, bl.a. rødbetbrød, valnøttbrød og olivenbrød. Alt smakte nydelig, marmeladen passer utmerket til ost.

IMG 0185

IMG 0186

IMG 0187

Reklame