Stikkord

, ,

Jeg skal selvfølgelig ikke klage på at det går sakte nedover for jeg går ned raskere enn planen er. Men det hadde vært så morsomt om det kunne gå litt fortere. Det er klart at det er fornuftig å ta det langsomt for nå er jeg ferdig med jojo-slankingen håper jeg.

Denne uken har jeg ikke hatt eller vært i selskap eller på restaurant, og jeg har heller ikke drukket vin. Så da hadde jeg jammen fortjent å gå ned også.

Målet er 500 gram per uke for jeg lever helt normalt, ingen direkte slanking. Men det er slutt på all småspisingen mellom måltidene. Jeg spiser heller ikke 2 porsjoner til middag lenger, det holder med en.

Hittil har jeg gått ned hver uke siden jeg startet 2. januar. Denne uken hadde jeg gått ned 800 gram. Så totalt har jeg mistet 3,2 kg og har «bare» 16,8 kg igjen.

Mange skumle fristelser

Reklame