Stikkord

, ,

IMG 1244

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her på bloggen, det er ulike årsaker til det. Slutten av skoleåret er alltid hektisk og jeg har også følt meg veldig sliten og lite opplagt til å blogge. Da siste skoledag kom var jeg også helt satt ut pga et ribbeinsbrudd som var/ er det verste jeg noen gang har opplevd. Det er på ingen måte bra nå heller, men jeg «overlever» på sterke smertestillende.

Klassen jeg har sagt «ha det» til nå har vært en flott klasse, og jeg vil nok huske dem lenge – kanskje resten av livet. Det har vært en gjeng proppfulle av humør og initiativ, stå-på-vilje og engasjement. Selvsagt har de ikke bare  hatt positive sider, det har hendt at de har skuffet meg også, men det har neimen ikke vært ofte. Jeg vil savne denne gjengen.

Dessverre avsluttet vi skoleåret uten en av elevene som startet i klassen, Marthe. Hun hadde ikke vært tilstede i klassen på noen måneder, men hadde likevel mange venner der som hadde kontakt med henne. Og selv følte jeg at Marthe fortsatt var en av mine elever. Marthe har ikke vært i form dette skoleåret, og hun følte seg stadig dårligere. I mars bestemte hun og familien at hun skulle slutte på skolen på grunn av sykdommen, og starte på nytt igjen høsten 2013.

Slik gikk det dessverre ikke, og 24. juni sovnet hun stille inn.

Mens hun var syk skrev Marthe en blogg, den finner du her: http://marthen.blogg.no/

Etter å ha lest bloggen er jeg full av beundring for henne, en utrolig sterk og positiv jente som også innimellom klarte å se på sin situasjon med litt galgenhumor.

Noen minner om Marthes tid i klassen:

Petter, Therese, Marthe, Silje og Jasmin

IMG 0296

Jasmin, Therese, Marthe og Silje

IMG 0297

To gode venner, Marthe og Tuva

IMG 0312

Marthe i fri utfoldelse 

IMG 0325

Marthe på slakk line

IMG 0337

Flesteparten av klassen på aktivitetsdagen

IMG 0378

Bildet nedenfor har jeg lånt fra Marthes blogg.

1557593 11 1366108853122

Hvil i fred, lille venn!

Reklame