Stikkord

, ,

Omsider kom vinterferien i år også! Jeg har sjelden lengtet så mye til en ferie noen gang, nå har jeg behov for å gjøre noe annet enn å jobbe. Det skal bli så deilig å reise litt igjen, jeg har ikke reist siden høstferien og det er lenge til å være meg.

NewImage

Denne gangen er det Berlin som skal besøkes, dette er en by jeg liker godt og som vi har besøkt en gang i året de siste årene.

Og deretter går det heldigvis ikke så lang tid mellom hver reise. I mars følger årets store long-hawl reise, en rundtur i Sør-Afrika som avsluttes med safari. Og et par uker senere følger Barcelona, i pinsen Roma og i sommer Trondheim og Bergen samt Italia som etterhvert har blitt en tradisjon. Så må det sannsynligvis ryddes plass for Bejingtur og den herlige mor- og datterturen vi har hvert år.

Travel = learning så snart blir jeg nok et meget klokt menneske :o)

NewImage

Reklame