Stikkord

,

NewImage

Bildet er fra Moss Kommune

Jeg lurer på om det finnes et koseligere program enn dette, det tror jeg faktisk ikke. Det treffer i alle fall meg midt i hjerteroten hver gang. Så mange av de mest kjente artistene i Norge som byr på seg selv til de grader må bare gjøre inntrykk.

Forrige sesong satt jeg klistret foran skjermen hver lørdag, eller så det i reprise, og det gjør jeg nå også. Årets utgave synes jeg faktiske er enda bedre enn fjorårets, kanskje fordi jeg har et nærmere forhold til disse artistene. Ole Paus er en av mine favoritter, det har han vært i mange år. Det finnes ingen bedre formidler enn ham synes jeg. Når han setter igang med den spesielle varme og rustne stemmen sin er det bare nødt til å gjøre inntrykk.

Anita Skorgan herjet hitlistene i min ungdom så henne har jeg fulgt mesteparten av livet. Kurt er jo alles gromgutt og Lene Marlin er på en måte Norges svar på Greta Garbo – den hemmelighetsfulle. Morten Aabel er en av våre mest kjente artister gjennom September When. Den jeg kjente minst til er Marius Grønneberg, har aldri hørt på CC Cowboys. Men du verden for en sympatisk og flink kar. Han også har tatt en plass i hjertet mitt nå.

Jeg håper at TV2 vil fortsette med denne suksessen, ser allerede frem mot nye programmer i maaange år fremover.

Reklame