Stikkord

, ,

IMG 0906

Det er få steder her på Østlandet som er mer «julete» enn Drøbak synes jeg. Her har vi Turistkontoret der selveste Julenissen holder hus og mottar tusenvis av brev og ønskelister hver uke. Vi har julenissens postkontor og vi har Julehuset. Hvis man ikke er i juestemning når man kommer så er man det når man reiser hjem.

Siden elevene mine har turisme og reiseliv som fag reiste vi en tur til Drøbak i dag for å se hvordan de klarer å utnytte sin posisjon som «Julebyen» i turistsammenheng. I tillegg fikk vi litt gratis julestemning på kjøpet. Vi besøkte stedene som er nevnt ovenfor og i tillegg koste vi oss på Cafe Teskje, en herlig cafe med deilig hjemmelaget mat.

På Turistkontoret med Julenissen Tom

IMG 0884

IMG 0885

 

På Cafe Teskje

IMG 0896

IMG 0901

IMG 0891

Så var det Julenissens Postkontor som stod for tur

IMG 0902

IMG 0904

Og Julehuset måtte selvsagt besøkes

IMG 0908

IMG 0909

IMG 0910

 

Reklame