Stikkord

,

NewImage

Foto: E 24

Det er helt greit å bruke lokketilbud for å kapre kunder, det er Norwegian veldig gode på. I dag slapp nyheten om at Norwegians nye ruter til New York og Bangkok starter opp i mai 2013 og billettene ble lagt ut for salg.

Jeg gikk straks inn på siden, kanskje jeg kunne få en billig New York-billett i høstferien eller etter at skolen slutter i juni. Sjekket høstferien, det var mulig med billetter til ca 1000 per vei (søndag til torsdag). Litt kort tid, men vi ville jo få tre – fire dager der. Men jeg reiser jo ikke alene til NY, og da jeg sjekket prisen for to fikk jeg beskjed om at det kun var en eneste billett til lavpris. Og vanlig pris for reisende nr 2 ville være 3-4000 per vei.

I tillegg ville det påløpe kostnader til setereservasjon, mat  osv, så totalt ville ikke billetten bli billigere enn med SAS eller United som også har direkte ruter fra Oslo til NY.

Da jeg skulle gå inn på siden igjen hadde den kollapset (selvsagt). Ved tredje forsøk var den oppe igjen, men alle de billigste billettene var borte. Jeg sjekket 4 forskjellige datoer, ingen billigbilletter fantes. Billettene var selvsagt ganske rimelige, men ikke under 1000 per strekk. Prisen lå på ca 4-4500 totalt.

Ifølge Kjos så vll det alltid bli lagt ut billigbilletter, antallet vil variere. De nye flyene, Dreamliner, er lekre, men de vil bli de mest tettpakkede Boeingflyene som finnes, altså kort avstand mellom setene for å få plass til flest mulig.

Jeg ønsker Norwegian lykke til med de nye rutene og håper de vil lykkes.

Reklame