Stikkord

,

 

Ferie1Det er vel noen som fortsatt synes av vi lærere har for mye ferie, og at jeg ikke bør tillatemeg å skrive «Endelig ferie» (for jeg har jo ferie hele tiden). Men det finnes heldigvis stadig flere som skjønner at vi ikke jobber mindre enn folk flest selv om sommerferien er lang. 

Jeg for min del har aldri ventet så mye på sommerferien som det jeg har gjort i år. De siste ukene har jeg vært initiativløs og sliten hele tiden. Har vært en del syk i år og føler at dette skoleåret ikke har vært spesielt bra.

Men endelig nå er ferien her selv om sommeren ikke akkurat viser seg fra sin beste side. Hadde tenkt å grlle i kveld, men det ser mørkt ut. Hvis noen av dere befinner dere på steder hvor solen skinner og har planlagt å grile vil jeg anbefale denne herlige grillribben. Den har blitt en favoritt på grillen hos oss.

I morgen reiser vi til Trondheim og blir der noen dager, og snart følger Sverige og Italia. Skulle ønske sommeren hadde vært dobbelt så lang – minst.

Reklame