Stikkord

I dag ble Alexander Dale Oen begravet fra Blomvåg kirke. Jeg har sett hele begravelsen på nett-TV og jeg må si at denne begravelsen var helt spesiell. Det var tydelig at Alex var en helt spesiell person som mange var veldig glad i. Det som gjorde aller størst inntrykk på meg var nok den rørende talen til kjæresten hans, Anja, og talen av to av vennene hans.

Hele begravelsen kan sees her: http://www.vgtv.no/#!id=52754

Kate Gulbrandsen sang helt nydelig på Den dag kjem aldri at eg deg gløymer, men det som gjorde aller størst inntrykk var faktisk DDE som sang Det fine vi hadd saman. Dette var ikke det DDE vi er vant til å se og høre, men vart, ømt og vakkert. Bjarne Brøndbo på piano og broren på gitar, det var det. Da Bjarne Brøndbo ble intervjuet etter begravelsen var han veldig beveget så det var tydelig at dette hadde gått sterkt innpå ham.

Selve fremføringen kan ses og høres på videoen fra begravelsen, men her er en annen video med denne melodien:

http://youtu.be/uurJOJdyIuo

Uansett var det en nydelig begravelse som jeg tror familien vil bevare som et godt minne om Alex som gikk bort så altfor tidlig.

Reklame