Stikkord

, , ,

IMG 1261

Foto: Tuva

I omtrent 20 år har jeg reist med elevene mine på studietur et eller annet sted utenfor Norge. Dette har jeg også gjort i år, denne gangen til Barcelona. Poenget med turene er at elevene skal praktisere kunnkapen sin, det er altså ikke fornøyelsesturer, men en blanding av skole og fritid.

Når jeg ser tilbake på disse studieturene så vil jeg si at alle har vært vellykket. Det har vært forskjell på gruppene jeg har hatt med selvsagt, men nesten alltid har elevene tatt arbeidsoppgavene sine svært seriøst. Det gjorde de også i år, og det var en glede å se hvordan de taklet utfordringene de fikk. Jeg tror alle gjorde så godt de kunne og bedre kan ingen gjøre det.

Etter så mange år med elever på studietur tror jeg at årets tur er min siste, nå er det andre som får overta. Jeg er derfor glad for at denne turen var spesielt bra på alle måter og at elevene viste seg fra sin beste side.

Tur2

Fredrik gjorde en flott innsats som guide på La Rambla

DSC02435

Silje og Emilie hadde ansvar for omvisning i Barri GoticDSC02438

Vetle og Simen guidet i Eixemple med Gaudis flotte bygninger; Casa Mila og Casa Batlo

DSC02441

Fotballgale Amanda tok for seg Camp Nou, Barcelonas fotballstadion med plass til ca 100 000

DSC02442

Ine Michelle og Christine tok oss med til La Sagrada Familia

Ine og christine

Foto: Amanda

Tuva og Kjersti viste oss rundt i Parc Guell

IMG 0433

Programmet kan sees HER

En koselig prat på en benk utenfor Parc Guell

IMG 1260  4

Foto: Tuva

Takk for en fin tur alle sammen!

Reklame