Stikkord

Det siste året har jeg fått stadig større sans for nettshopping. Tidligere kjøpte jeg stort sett flybilletter, hotellovernattinger, e-bøker, spesiell te og en del matprodukter på nett. Nå har jeg imidlertid også fått  øynene opp for andre produkter. For det første er nettshopping veldig tidsbesparende og for det andre har man mye mer å velge blant.

Dessverre er det mye juks i nettshopping også. Nettsider som for eksempel selger Louis Vuitton og Mulberryvesker for 1000 NOK burde få folk til å tenke seg om. Det samme gjelder selvsagt merkeklær som Canada Goose og Parajumpers, 1000-2000 NOK for jakker som koster 6-7000 i butikken burde få det til å ringe noen bjeller.

Dette innlegget skriver jeg først og fremst for å samle noen nettadresser  jeg har vært innom i det siste, de fleste innenfor sko- og klesbransjen.

Heppo er skobutikken min på nettet. Her er det sko etter min smak så her kommer jeg til å shoppe mye. Noen nyanskaffelser:

Søte sko som er fine til både bukser og skjørt. Passe høyde på hælen så skoen passer som en litt penere hverdagssko.

image

Jeg liker denne skoen fra Tommy Hilfiger. Den minner om sol og sommer og passer også til både shorts, langbukser og skjørt.

 

image

Jeg falt for disse sandalene fra Tommy Hilfiger med det samme jeg så dem. Akkurat sånn kilehæl som jeg liker og veldig luftige og fine i sommervarmen.

 

image

Synes støvlene fra Scholl nedenfor er kjempelekre. Liker både hælen og den nedbrettede kanten.

 

image

Nelly.com er en annen kjent nettbutikk for klær og sko. Butikken er nok mest for en litt yngre målgruppe enn den jeg selv tilhører.

Shopbob er også et alternativ, har mye lekkert.

Brandos er kanskje den mest kjente, synes jeg ser reklame for dem overalt. Men de har masse lekkert, det er sikkert.

Andre nettbutikker som forhandler klær og sko er for eksempel Emoda og Vila.

Mytheresa.com  bugner av designermerker som Marc Jacobs,  Yves Saint Laurent og Missoni.

Luisaviaroma.com fører lekre designervesker som Dsquared, Givenchy, Dolce & Gabbana, Chloé og Valentino.

Net-a-porter er den lekreste nettbutikken jeg vet. De forhandler blant annet klær, vesker og sko fra alle ledende designere. Kjempelekkert og kostbart.

christian1

Selv om jeg her primært har med noen nettsider for klær og sko så vil jeg likevel nevne en side for parfymeartikler som jeg nettopp har funnet:

Blivakker.no er et norsk nettsted som har som målsetting å tilby merkevarer til taxfree-priser. De byr på produkter innen hår, hud, makeup og parfyme. Eksempler på merker er Redken, Biotherm,  Lancôme og Jean Paul Gaultier. Jeg savner imidlertid en del produkter jeg selv bruker, så produktutvalget er ikke komplett.

Hva man må være klar over:

  • Sendinger fra utlandet med verdi under 200 kroner er toll- og avgiftsfrie.
  • Du må betale merverdiavgift (moms) på alle sendinger med verdi over 200 kr. Fraktfirmaet tar gjerne et gebyr for å fortolle varen og for å legge på momsen. Postens fortollingspris er 93 kr for varer med verdi inntil 1000 kr, og 188 kr for varer med høyere verdi.
  • Du kan fortolle varen på internett på Toll.no
  • Handler du i norske nettbutikker har du rett til å gå fra avtalen (angrerettloven) innen 14 dager, uten å oppgi noen grunn. For utenlandske nettsider gjelder ikke denne regelen, men mange opererer likevel med angrerett innen 14-30 dager avhengig av nettbutikken.
Reklame