Stikkord

, ,

Har nylig kommet hjem etter 3 uker i Asia. Hadde tenkt å legge ut innlegg fra turen på denne bloggen, men endret mening og la det ut på min andre blogg i stedet. Har du lyst til å lese om turen finner du det HER.

IMG_0432

Og nå er det hverdag igjen. Jeg liker ikke så godt hverdager, jeg. Jeg liker å reise og disponere tiden min som jeg vil, men siden jeg ikke er multimillionær så må jeg fortsatt henge i stroppen noen år. Jeg har i alle fall bestemt meg for å spare masse så vi kan reise på et Azamaracruise i 2013 også, vi har ikke tid til flere i 2012.

I mellomtiden har vi flere reiseplaner: I påsken blir det en tur til London. Det var et spontant innfall, det er lenge siden vi var der så hvorfor ikke. Uken etter blir det Barcelona, men det er en studietur med elevene mine.

barcelona12

I sommer blir det i alle fall Piemonte, vi har også snakket om en kortere tur til Paris. Det er min europeiske favorittby.

Piemonte og Ligurien 111

Paris 018

Da jeg startet opp i jobben igjen etter cruiset gikk jeg tilbake i 100 % stilling, det er lenge siden sist. Jeg har vært sykmeldt lenge så det er litt spennende å se hvordan det går. En ting er jeg i alle fall enormt takknemlig for og det er de flotte elevene mine. Noen ganger er de late og giddaløse, men det er som regel nok å godsnakke litt med dem så er de i gang. Det er de som gjør at jeg stort sett er glad og fornøyd når jeg reiser hjem etter arbeidstid hver dag. Takk, godinger!

klassebilde

Reklame