Stikkord

, ,

 

Dagen startet med at Jørn besøkte trimavdelingen på hotellet som, i tillegg til absolutt alt annet, kunne skilte med badebuksesentrifuge. Deretter fulgte verdens flotteste frokost som inkluderte alt fra te-marinerte egg, kruttsterk suppe, omelett, herlige juicer, sushi og nudler og alt tenkelig og utenkelig.

IMG_9959

IMG_9961

IMG_9962

Gikk så til Nathan Street hvor den ene fotobutikken overgikk den andre. Nytt kamera, Cannon EOS Rebel, ny makrolinse, nytt fisheyeobjektiv og litt annet ble innkjøpt og feriebudsjettet ble tømt.

Tok deretter taxi til et av de berømte markedene og ble sluppet av utenfor noe som så ut som et tvilsomt gatekjøkken. Stinn brakke og kø utenfor. Litt overraskende å se anbefalingene fra Guide Michelin klistret på døren. Fritterte hønseføtter blir neppe favoritten, men det vekslet ellers mellom veldig godt og passe godt. Hvis man ikke henger seg opp i sanitærforholdene, kjøkkenet, (det manglende) drikketilbudet og komforten.

DSC02015

DSC02016

DSC02023

DSC02029

DSC02044

Middagen på Tapas bar er ingenting å anbefale, lite og ikke spesielt godt heller.

Ny 30-kroners drosjetur, nå til nattmarkedet. En liten utgave av det vi så før i dag, men livet var påtagelig friskere. Etter litt småkjøp ble vi shanghaiet til et lite bord hvor et romslig kjøkkenglass rødvin og en kald øl kostet ca. 70 NOK. Mattilsynet hadde neppe godkjent oppvaskfasilitetene: En kæll dyppet alt plastserviset i en balje med lunkent vann, og så var det “rent”. Toalettet ved siden av skriver vi ikke noe om.

DSC02054

DSC02056

DSC02059

Reklame