Stikkord

Sitter og tenker på hvordan mange ting endrer seg gjennom årene, akkurat nå tenker jeg på smaken.

For noen år siden hadde jeg en skikkelig “pinglesmak”, jeg klarte ikke å spise noe som var sterkt. Hvis jeg skulle spise ost så måtte det være de aller mildeste. Men nå mumser jeg oster som Kraftkar og andre av samme type, skikkelig sinte oster med andre ord.

Første gang jeg var i Thailand fikk jeg hosteanfall av å slikke på maten. Så i stedet for å kose meg med den vidunderlige thailandske maten spiste jeg tørre og smakløse kyllingfiléter hver eneste middag tror jeg. De kyllingfilétene lignet mest på utgåtte skosåler.  Nå er thaimat noe av det aller beste jeg vet, jo sterkere dess bedre.

Første gang jeg skulle smake på indisk mat var enda verre. Selv om jeg bestilte det aller mildeste klarte jeg absolutt ikke å spise det. Nå er indisk mat noe av det beste jeg vet i tillegg til thaimat.

Om 2 dager skal jeg på en 3-ukers tur til Sørøst-Asia, det skal bli deilig å kunne spise maten der og virkelig kose meg med den.

Det kommer kanskje noen oppdateringer på bloggen underveis på turen, vi får se hva jeg rekker.

Taste-logo

Reklame