Dette er den mest kjente melodien fra filmen «Den Forsvundne Pølsemaker» fra 1941.
Dette er trolig også den visa  som folk flest forbinder med Leif Juster. Kanskje med unntak av «Mot Normalt» da. Men der «Mot Normalt» er den mest kjente monologen/scenesketsjen hans, så er «Pølsemaker, Pølsemaker» HELT KLART den mest kjente visa!

Pølsemaker, pølsemaker

Men hvorfor skriver jeg om det, tenker du vel. Jo, det er fordi den sangen svirrer rundt i hodet mitt på grunn av en kaffemaskin som også er forsvunnet. I midten av desember vant jeg nemlig en kaffemaskin i en matkonkurranse, men den  maskinen har aldri kommet frem.

Jeg har etterlyst den flere ganger uten at noe har skjedd. Men i dag fikk jeg i alle fall en slags rapport som viste hvor maskinen hadde vært. Den har vært her på Moss postkontor, men uten at jeg har fått noen hentelapp eller purring på henting. Deretter ble den sendt videre, og nå skal den visst befinne seg på Gamlebyen frukt og tobakk i Fredrikstad. Hvorfor den har havnet der aner jeg virkelig ikke.

posten

Jeg er mildt sagt overrasket over at ikke Posten har jobbet mer med å få levert pakken til meg. Spesielt siden mannen min faktisk var på Moss Postkontor 16.1. og etterlyste pakken. Beskjeden var at det ikke var noen pakke der, og at den heller ikke hadde vært der.

Trodde man kunne stole på Posten, men det ser neimen ikke slik ut. Spent på neste kapittel i denne historien – vil jeg få kaffemaskinen min?

Reklame