Stikkord

,

Dere som følger matbloggen min vet at jeg innimellom deltar i konkurranser. Jeg liker spenningen og jeg liker å vinne så klart. Før jul vant jeg utfordringen om julemat på Matbloggsentralen med min oppskrif på rakfiskbrandade. Da vant jeg en flott  kaffemaskin.

Etter jul meldte jeg meg på en konkurranse om gryteretter. Jeg sendte inn oppskrift på en av mine favoritter, Osso Bucco med gremolata. Hvis du er interessert kan du lese oppskriften HER. Det er en rett som brukes mye i Nord-Italia og som smaker aldeles nydelig. Ulempen er at det omtrent tar halve dagen å lage den siden den skal stå i ovnen i minst 4 timer.

Når det gjelder konkurransene på Matbloggsentralen må man for det første komme til finalen. Dit kommer man ved å be venner og kjente stemme på bidraget. Når man evt kommer til finalen er det en profesjonell jury som velger ut vinneren.

Jeg ble like overrasket som alltid da jeg i går skulle sjekke hvem som var vinneren og så at det var JEG som hadde vunnet denne utfordringen også. Kjempemorsomt og utrolig motiverende.

Skjermbilde

Premien denne gangen var en flott trykkoker, så nå kan jeg blant annet lage Osso Bucco på 30-40 minutter i stedet for 4 timer.

Skjermbilde2

Så takk til alle Facebookvenner som stemte bidraget mitt til finalen og takk til juryen som enda en gang valgte et bidrag fra meg.

Reklame