Stikkord

ThrowingBooks2

Nå skal veldig mye kastes her i huset! Stort sett er jeg ganske flink til å kaste, men det skjer noen ganger at jeg har kastet ting jeg angrer på, f.eks. gamle album.

Bøker er jeg ikke så flink til å kaste, vi har flere tusen bøker og det tar enormt med plass. Da vi flyttet forrige gang kjørte vi bort flere tilhengre med bøker, men nå har det blitt så altfor mange igjen. Rett før jul ryddet jeg i bøkene på kontoret og ca 5-600 bøker ble gitt til en bruktbutikk. Nå skal jeg snart ta for meg gjesterommet hvor det også er vegger med bøker. Forsvinner nok noen hundre der også.

De siste permene som jeg fortsatt hadde igjen etter 30 år som lærer har også blitt kastet nå. Alt jeg trenger er jo digitalisert så jeg har ikke bruk for det mer.

Så er det skap med gamle VHS-kassetter, CD-er etc som skal sorteres og kastes. De gamle LP-platene til mannen min får jeg sannsynligvis ikke røre selv om de tar opp flere hyller og vi ikke har platespiller lenger.

Dukskapet har fått gjennomgå i dag. Jeg skjønner virkelig ikke at det er mulig å ha så mange duker, noen av dem er kjempegamle og ingenting å ha. Det ble et stort tårn med gamle duker som skal kastes.

Jeg skal også omorganisere en del i skuffer og skap så det blir mer oversiktlig. Det er noe som kom over meg for noen måneder siden og nå er jeg helt fokusert på å rydde og kaste.

Reklame