Stikkord

,

I dag er det 1. januar 2012 og et helt nytt år med blanke ark ligger foran oss. I stor grad bestemmer vi selv hvordan året vil bli, men på enkelte områder må vi bare henge på .

Nyttårsforsetter har jeg sluttet med for lenge siden for dem var det aldri mulig å følge. Jeg husker alle de nyttårsaftenene jeg skulle slutte å røyke, det løftet ble brutt alerede neste dag. En julidag i 2010 derimot, da sluttet jeg og har hittil ikke begynt igjen selv om jeg savner det hver dag.

Når jeg ser tilbake på 2011 så er det en del ting som jeg alltid vil huske. For det første vil jeg selvsagt aldri glemme 22. juli. Men jeg vil heller ikke glemme alle de fantastiske reisene vi har vært på, det har ikke vært med spareskjorta på for å si det sånn.

Turene jeg husker best er Kenyaturen i februar selv om det var 3. gangen vi var der.

minner8

Jeg vil heller ikke glemme turen til New York som var en super opplevelse. Alt var i grunnen like bra, men for meg var kanskje operaforestillingen i Metropolitan Operahouse det største.

minner10

Sommerferien i Piemonte og Ligurien er også en tur som har brent seg fast. Absolutt alt var bra, jeg elsker alt med Italia; maten, vinen og menneskene. Skjønner egentlig ikke hva det er med Italia og meg, jeg har kanskje levd der i et tidligere liv. Da tror jeg at jeg var vinbonde i Piemonte. Men mange andre turer har også vært supre; både Paris, Barcelona og Berlin kan aldri bli feil.

minner10a

minner9a

Og nå er det faktisk bare 2 uker til jeg reiser til Berlin igjen, på Grüne Woche, akkurat som i fjor. Og i februar følger et fantastisk cruise i Asia, hele 3 uker skal vi cruise rundt der nede. I sommer blir det selvsagt Italia igjen, klarer ikke å holde meg unna.

En 3. ting jeg vil huske 2011 for er sykdom. Jeg har i grunnen aldri vært syk før, men i september skjedde det. En ting var at jeg fikk blodpropp i legg og lunger, men så fulgte flere andre problemer også. Først fulgte Mortons metatarsalgi i foten. Dette gir meg problemer med å gå og må opereres, men i dette landet har vi sykehuskø så jeg vet ikke når det er min tur. Influensa har jeg også hatt som alle andre, og nå har jeg store problemer med mage/ fordøyelse. Jeg skal ha en gastroskopi snart for å finne ut hva det egentlig er for noe. Jeg blir syk av å spise, og det er ikke så greit akkurat. Noen ganger tror jeg nesten jeg er blitt hypokonder, men de finner jo alltid en diagnose så det er reelt.

Nå er jeg spent på 2012, vil det bli et fint år for hver av dere, for meg, for Norge , for verden? Når det gjelder verden har jeg ikke store forventninger akkurat, problemene er for store. Det er en rekke problemstillinger jeg er spent på utfallet av.

Hvordan 2012 blir for landet vårt er også helt uforutsigbart, det så vi i 2011. Men jeg regner med og håper at vi slipper de store katastrofene i 2012.

For hver og en av dere håper jeg det beste. Måtte dere unngå sykdom og andre problemer og være fornøyd med hver eneste dag dere opplever. For min egen del håper jeg at jeg snart er ferdig med sykdomsproblemene mine og kan bli slik jeg var før. For min kjære familie ønsker jeg alt det beste som er mulig å oppnå.

Og nedenfor ser dere de to menneskene jeg er mest glad i her i verden, Camilla og Jørn.

cam3

Med dette ønsker jeg alle mine venner og lesere et riktig godt nytt år.

Reklame