Stikkord

Nå er det rett før og jeg vil gjerne ønske dere en riktig god jul. I år synes jeg det blir feil med sanger som “En himmel på jord” eller “Deilig er jorden” og lignende. 2011 har virkelig vist oss at jorden slett ikke er deilig. I en del andre land er det aldri noen himmel på jord , og nå har vi i dette lille landet også opplevd at det kan være et helvete. 22. juli og en sinnsyk massemorder viste oss hvor grusom verden kan være her også.

Jeg kan ikke la være å tenke på de 77 hjemmene som nå i julen har en tom stol på grunn av det som skjedde. Det er selvsagt mange andre hjem som også har mistet noen de er glad i dette året og som savner sine nære og kjære. Alle høytidsdager er tunge å komme igjennom de første årene, men det første året er selvsagt det aller verste. Man kommer aldri over tapet av et barn, det er ikke mulig. Men livet må gå videre, man kan ikke endre det som har skjedd.

Jeg lurer på om den personen som forårsaket så mye sorg og smerte tenker på det han har gjort, men jeg regner ikke med at han gjør det dessverre. Hvis han noen gang skulle forstå hva han har gjort tror jeg ikke han orker å  leve lenger. Hvis han likevel kan det så er han ikke et menneske, da er han et monster.

Men la ikke dette overskygge julen, la oss ta vare på gledene og kose oss. Og husk at julen også er tid for omtanke.

God jul til dere alle med Queens Thank God it’s Christmas.

Thank God, it’s Christmas
Reklame