Stikkord

, , ,

Jeg er medlem av Matbloggsentralen, og som navnet sier er det et samfunn for matbloggere. Med jevne mellomrom arrangerer de utfordringer hvor man kan vinne ulike premier. Jeg har bare deltatt en gang tidligere, den gangen med oppskriften min på mandelflarn. Denne gangen var utfordringen julemat og jeg sendte inn min oppskrift på rakfiskbrandade med oliventapenade.

knapp Matbloggsentralen

Første gangen jeg sendte inn kom jeg til finalen som en av 10 bloggere. De som kommer til finalen avgjøres av antall stemmer man får av sine lesere, enten på bloggen og/ eller på Facebook. Man må da reklamere litt og be om stemmer.

Når man har kommet til finalen blir bidragene bedømt av en profesjonell jury, gjerne fra premiesponsoren. Man får da en vurdering på bidraget man har sendt inn.

I går fikk jeg sjokk da jeg så at den som hadde vunnet denne gangen var mitt bidrag! Jeg skjønte det ikke, trodde det var feil.

vinner1

Så ble jeg usannsynlig glad over at akkurat jeg hadde vunnet, og juryens begrunnelse gledet meg utrolig mye.

vinner2

“Noe av det mest kreative innen julemat man har sett på lenge” er et utsagn jeg alltid vil huske. Dette inspirerer meg veldig og gir meg enda mer lyst til å eksperimentere på kjøkkenet.

Tusen takk til Matbloggsentralen som arrangerer konkurransene og ellers er et veldig bra bloggsamfunn, og tusen takk til de som valgte ut mitt bidrag og tusen takk til venner som stemte meg til finalen. Happy, happy, happy og veldig stolt.

Reklame