Stikkord

,

Juleferie i Thailand  4 040

Tiden frem mot jul i år har gått veldig fort og nærmest ubemerket for meg. Det er kanskje fordi jeg har hatt et litt unormalt liv i høst med sykdom og ditto sykmelding. Nå prøver jeg å jobbe 60 % så får vi se hvordan det går. Akkurat nå føler jeg at det er i meste laget, men det går seg vel til håper jeg.

Julen for meg har ofte vært full av tradisjoner og noe jeg har gledet meg til nesten hele året, men den har også vært noe jeg har gruet meg til og ikke har hatt lyst til å feire. Når man er barn, ung, har små barn etc er julen bare glede, men så skjer det omstillinger i livet som gjør at man mister noe av denne gleden. De siste årene har vel julen i grunnen vært mer likegyldig. Jeg følger tradisjonene på matfronten, men utover det betyr ikke julen noe spesielt for meg lenger. Vi har til og med sluttet med gavehysteriet og bruker heller penger på andre ting som f.eks. opplevelser og reiser.

Flere ganger har jeg feiret julen andre steder; i Tyskland, i Brasil og i Thailand. Jeg skulle veldig gjerne feiret julen utenfor Norge hvert år, men siden jeg har en mann som ikke har så mye ferie stopper det seg selv. Når julen kommer har han ingen feriedager igjen siden han har brukt dem opp i løpet av året.

Når julen er over er det mer å se frem til for meg. I første omgang Berlinbesøk i forbindelse med Grüne Woche i januar og deretter Den store Asiareisen i februar/ mars. Tjoohooo.

Her er julenissen i Thailand:

Juleferie i Thailand 2 013

Dette er faktisk en PAKKE, ikke en gave. Noen som er LITT flinke til å pakke inn.

Juleferie i Thailand  4 026

Juleferie i Thailand 2 025

Fra julefeiring i Brasil med sushi og hummer på menyen:

DSCF4047

DSCF4045

Reklame