Stikkord

, ,

lesernes VG 2

Fredag 25.11. ble Mammas Kokebok valgt ut som helgens anbefaling på VG Nett igjen, kjempegøy. Denne gangen var det lammeskank i bayerøl som ble presentert. Som forrige gang var det over 10 000 besøkende før bloggen ble suspendert. Ja, du hørte riktig – bloggen ble suspendert av One.com som er leverandøren av webhotellet mitt.!!

Og hvorfor skulle de suspendere min uskyldige blogg? De påstod at det hadde vært hackere inne, og før de kunne åpne den igjen måtte jeg fjerne en haug av filer. De kunne selvsagt ikke vite at det ikke dreide seg om hackere, men bare vår venn Patrik som hadde lett på ulovlige steder etter en måte å flytte bloggen til et annet domene på.

Men slette alle disse filene? Jeg er ikke teknisk og må ha hjelp når det dreier seg om avanserte tekniske ting selv om jeg er rimelig god på brukersiden. Men jeg ser ikke på meg selv som komplett idiot når det gjelder det tekniske heller.

Hvordan en alminnelig bruker skal kunne slette filer i FTP er helt uforståelig for meg, det krever teknisk ekspertise. Heldigvis har jeg teknisk hjelp som kunne fikse dette for meg, men jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten ham. Da kunne jeg vel like gjerne lagt ned hele bloggen.

I går kveld var alle de nødvendige filene fjernet og beskjed ble sendt til One.com om å åpne bloggen igjen. Men det har de selvsagt ikke klart å gjøre ennå. God kundeservice – njet! De er kjappe til å stenge, og det er selvsagt veldig bra, men de burde være like kjappe til å åpne igjen også. Nå sitter jeg i alle fall her og venter og håper.

data2

Reklame