Stikkord

, ,

ønske5

For en tid tilbake var det en av bloggerne jeg følger som skrev om hva hun ønsket seg, og det fikk jeg også lyst til å gjøre. I dag er det bursdagen min så da passer det jo ekstra bra. Det spørs bare om noen av ønskene mine er mulig for andre å oppfylle.

ønske1

Jeg ønsker at jeg var minst 10 år yngre, helst 20. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg ikke er så ung lenger, og snart er jeg ikke middelaldrende lenger heller.

Jeg ønsker at jeg var like slank som før. De siste årene har vekten bare gått én vei, – oppover. Og da jeg sluttet å røyke for ca 1,5 år siden ble det helt ille. Da kunne jeg nesten se at vekten gikk oppover mens jeg stod på den.

Jeg ønsker at jeg var ekstremt rik så jeg hadde råd til å gjøre absolutt alt jeg hadde lyst til. Og at jeg hadde så mye penger at jeg kunne gi datteren min alt i hele verden.

ønske2

Jeg ønsker at jeg kan være fysisk og mentalt frisk helt til jeg skal forlate denne verden og at jeg ikke skal være en byrde for de rundt meg

Jeg ønsker at de jeg er glad i skal skjønne at jeg er glad i dem og at alt jeg gjør er i beste mening

Jeg ønsker at jeg kan drikke min vin og reise verden rundt i mange år til

En veldig egoistisk ønskeliste, men jeg føler at det har jeg lov til på bursdagen min. Og så får jeg heller ønske meg fred i verden en annen dag.

Reklame