Stikkord

, , ,

vg1

Jeg har to forskjellige blogger, den ene, “Dagene mine” er en blogg der jeg skriver likt og ulikt når det faller meg inn. Den andre, Mammas Kokebok.com er hovedbloggen min og handler om mat og reiser. Det er en mye større blogg og det er den bloggen det handler om her.

Fredag fikk jeg en hyggelig mail fra Magne D Jacobsen i VG om at de hadde valgt min oppskrift på elgfilét med honning som en av helgens anbefalinger på VG Nett. Juhuuu! Tusen takk skal du ha, Magne!

Matbloggen min er vel middels stor vil jeg tro, jeg har fortsatt ikke fått tilbake alle som forsvant da jeg flyttet over til eget domene. Hvis noen går inn på den gamle adressen nå så står det bare at bloggen er slettet i stedet for at den faktisk lever i beste velgående på ny adresse.

På en vanlig dag har jeg ca 300 besøkende, og min plass på blogglisten (oversikt over alle landets blogger uansett tema) er ca nr 500. Noen dager har jeg flere, andre dager færre. Jeg er i grunnen fornøyd med det, men det hadde selvsagt vært koselig om flere hadde kommentert innleggene. Jeg har også en Facebookside tilknyttet bloggen som har en del besøk.

Men fredag kom altså mailen fra VG og da ble det “liv i leiren”. Besøkstallet raste oppover og plasseringen på blogglisten raste nedover. Nå er antall besøk på blogginnlegget ca 18 000 og jeg ligger på 40. plass på blogglisten. Juhuuu. Jeg er ikke mere voksen enn at jeg synes sånt er morsomt selv om jeg vet at det ikke vil vare.

Jeg håper jeg kommer på VG’s forside igjen, for dette likte jeg godt

vg2

Reklame