fly8

Krigsoverskrifter i Moss Avis i dag “Ryanair åpner 6 nye ruter fra Rygge”. Det er bra, selv om jeg verken liker eller bruker Ryanair er jeg veldig glad for alle nye ruter som åpner fra Rygge. Denne gangen var det ikke noe som var spesielt interessant, de fleste var såkalte “Sydenruter”. Men ruten til Milano/ Bergamo kan være interessant. Problemet er imidlertid at når vi er i Piemonte kjøper vi med oss 40 kg med vin og med Ryanairs bagasjepolitikk hadde det blitt en kostbar fornøyelse.

Toulon i Sør-Frankrike kan også være interessant for en langweekend, men vi får nå se på både rutetider og avstand fra flyplassen. Ryanair har jo gjerne flyplasser 100 km fra destinasjonen og helt ukurrante avgang- og ankomsttider, og det er ikke noen løsning for meg.

Så som nevnt innledningsvis er jeg fornøyd med flere nye ruter fra Rygge, men tviler på at jeg vil benytte noen av dem. Det blir nok fortsatt å kjøre til Gardermoen for min del.

Jeg savner et bredere tilbud fra Rygge, det har nesten blitt en ren Ryanairflyplass. Det hadde ikke vært meg imot at SAS kunne bli representert, men det vet jeg aldri vil skje selvsagt. Norwegian unngår jeg så sant jeg kan, så det gjør ikke meg noe at de forsvinner. Men det er andre utenlandske flyselskaper som kan gjøre det bra der, for eksempel:

Vueling

Air Berlin

Turkish Airlines

og mange flere. Jeg har selv flydd med ovennevnte selskaper og er veldig fornøyd. Det er nye fly og servicen er upåklagelig selv om prisene er lave. Jeg vil ønske dem hjertelig velkommen til Moss lufthavn Rygge.

fly6

Reklame